Matkapuhelin

040 730 9267

Sähköposti

irma.kuusirati@gmail.com

Viime viikonlopun hyvänolon joogapatikat toivat huikeasti hyvää energiaa alkavaan viikkooni. Toivottavasti sitä saivat myös kaikki viikonlopun osallistujat, joita olikin useammalta paikkakunnalta – niin Helsingistä, Vesilahdelta, Tampereelta kuin kotikunnasta Lempäälästä. Kiitokset yhteisesti vielä kaikille mukana olleille ja erityisesti joogaohjaaja Mallu Huttuselle ja PH® Sointumaljarentoutus-ohjaaja Irene Kuusirati-Mäkipäälle.

Keväinen metsä näyttäytyi meille kaikessa ihanuudessaan. Metsän siimeksessä patikoimme rauhaksiin ja pitkin matkaa pysähdyimme hengitysharjoituksiin läsnäoloon keskittyen. Näin keväällä metsän äänet, värit ja tuoksut ovat mielestäni kaikkein terävimmillään. Vihreän eri sävyt erottuvat maastossa selkeästi, kun puissa ja pensaissa ei ole vielä lehtiä hälventämässä sävyjen kirjoa. Kohti kesää kaikki ikään kuin pehmenee; maaston muodot, puiden ääriviivat, lintujen kakofonia. Metsä alkaa näyttää enemmän kokonaisuudelta kuin yksityiskohdilta. Ei ole sattumaa, että vihreä on myös Virkeän Voinnin väri. Vihreä edustaa minulle luontoa ja ennen kaikkea metsää sekä läheistä suhdettani siihen.

Elämyksiä lähellä, tässä ja tänään
Metsäkokemus on jotain mitä haluan jakaa myös asiakkailleni. Sen vuoksi järjestetään Virkeän Voinnin joogapatikoiden neljä vuodenaikaa. Joogapatikoiden reseptissä on loraus lempeää lähimetsäilyä, ripaus rentoutta, hyppysellinen energisoivaa yhdessäoloa ja täysmitallinen luonnosta nautiskelua. Ajatuksena on myös, että edetään maltillisesti eikä suorittaen, jotta voimme löytää rauhan luonnosta ja sisältämme. Ryhmäkoko pidetään jatkossakin pienenä. On ollut mielenkiintoista havaita, miten jokainen ryhmä on ollut erilainen, ja miten erilaiseksi joogapatikka on kunkin ryhmän kanssa muodostunut, vaikka puitteet ovat olleet täysin samat. Jokainen kun on tuonut joogapatikkaan oman ainutlaatuisen persoonansa. Kiitokset vielä siitäkin kaikille osallistujille. Viime joogapatikan jälkeen pidimme vielä venyttelytuokion ja teehetken veden äärellä ennen siirtymistä sisätiloihin lempeän joogan ja sointumaljarentoutuksen pariin.

Virkeän Voinnin joogapatikka: kesä
Seuraava joogapatikoinnin vuodenaika onkin sitten kesä. Mitä se sitten pitää sisällään, selviää sivustoni ajankohtaista-osiosta myöhemmin. Yksi asia on kuitenkin varma – kesäisen joogapatikan aikaa vietetään myös veden äärellä ja ehkä myös vedessä.

Pidetään huolta itsestämme sekä toisistamme!

Ihanaa kevättä kaikille!

Hieroja Irma

Suositellut julkaisut