Matkapuhelin

040 730 9267

Sähköposti

irma.kuusirati@gmail.com

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen (lue lisää).
Hieronnalla pyritään ehkäisemään ja helpottamaan lihaskireyksiä sekä niistä mahdollisesti aiheutuvia kiputiloja.

Tarjoan klassista hierontaa, urheiluhierontaa sekä hemmotteluhierontaa. Hierontatyöni perustuu asiakkaalta saamaani luottamukseen ja tätä kunnioittaen tavoitteena on aina yksilöllinen hoitaminen. Jokainen hoitokerta on ainutlaatuinen, ja asiakas hoidon keskiössä.

Klassinen hieronta

Hieronta kohdistuu pehmytkudoksiin: ihokudokseen ja jänteisiin sekä välillisesti niveliin. Hieronnalla pyritään vaikuttamaan tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloihin ja vaivoihin. Hieronta voi toimia myös ennaltaehkäisevänä hoitona sekä rentouttavana hoitomuotona.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta vastaa perusotteiltaan klassista hierontaa, mutta siinä otetaan huomioon myös mm. urheilijan laji sekä harjoituskausi. Hieronnan päätarkoitus on lisätä harjoitus- ja kilpailutehoa. Urheiluhieronta palvelee myös aktiiviliikkujia ja henkilöitä, jotka liikkuvat tavoitteellisesti omissa lajeissaan.

Hemmotteluhieronta

Hemmotteluhieronta voi olla kuumakivihierontaa, intialaista päähierontaa tai niiden yhdistelmää klassisen hieronnan kera. Se voi rentouttaa, vähentää jännittyneisyyttä ja stressiä sekä lisätä yleistä hyvän olon tunnetta. Lue kuumakivihieronnasta!

Tutustu hinnastoon.


Mä löysin Irman sattumalta syksyllä, kun kiireet töissä ja stressi painoi niin, että olin saanut itseni ihan jäätävään jumiin. Meillä toimi hommat just niin kuin pitää ja olen käynyt siitä asti joka kuukausi. Irma tietää tasan mitä tekee.

Jenni
28 v, S-päällikkö, Pirkanmaan Osuuskauppa
niska- ja hartiajumit