Matkapuhelin

040 730 9267

Sähköposti

irma.kuusirati@gmail.com

Tarpeelliset vitamiinit ja hivenaineet saadaan pääsääntöisesti monipuolisesta ruokavaliosta ja määrällisesti riittävästä ruuasta. Monipuolinen ruokavalio sisältää sopivassa suhteessa proteiinia, hiilihydraatteja sekä rasvoja. Runsaasti erilaisia, erivärisiä kasviksia, kalaa, pähkinöitä ja siemeniä sekä täysjyväviljatuotteita. Vaihtelevasti lihatuotteita tai lihan proteiinin korvaavia kasviksia. Näin saat ruokavaliostasi hyvän pohjan vitamiinien saannille. Aina ei kuitenkaan ole niin. Tällöin voit täydentää ruokavaliotasi laadukkailla vitamiineilla ja ravintolisillä. Tuotteita ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Monivitamiini-, monimineraali- ja kasviravinnevalmiste 73,80 €
Kasviravinteet viidestä väriryhmästä: vihreästä, valkoisesta, keltaisesta, punaisesta ja violetista. Hedelmistä, vihanneksista ja yrteistä. 186 tablettia, 31 päiväksi. Annos yksi vitamiini-, kivennäisaine- ja kasvipohjainen ravintoainetabletti kaksi kertaa päivässä.

D-vitamiini 20 €
Tukee luuston ja hampaiden hyvinvointia, immuunipuolustusta sekä lihasten toimintaa. Tärkeä kokonaisterveyden kannalta. 15 µg annos. 90 tablettia. 1 tabletti kerran päivässä.

B-vitamiini 18 €
Kaksitehoinen B-vitamiini sisältää kahdeksan tärkeää B-vitamiinia, jotka auttavat ehkäisemään väsymystä, pitämään energiatason tasaisena sekä edistämään vastustuskykyä. 60 tablettia. 1 tabletti kerran päivässä.

C-vitamiini 24 €
Vastustuskyvyn tueksi. Auttaa pitämään ihon terveenä sekä suojaa soluja hapettumisstressiltä.
240 mg annos. 60 tablettia. 1 tabletti kerran päivässä.

Foolihapporauta 15 €
Sisältää kahta raudan muotoa sekä pinaattitiivistettä.
120 tablettia. 1-2 tablettia päivässä.

Magnesium 14 €
Magnesium edistää hermoston ja lihasten toimintaa. Tämä kivennäisaine auttaa myös vähentämään väsymystä. Virkistävä sitruunan maku. 30 annospussia.

Sinkki 22 €
Immuunipuolustuksen ylläpitäjä. Lisäksi se edistää ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia. Annospussissa on 10 mg sinkkiä, 100 % päivittäisestä saantisuosituksesta. Appelsiinin ja sitruunan raikas maku. 30 annospussia.

Elektrolyyttijuoma 22 €
Tasapainoinen yhdistelmä hiilihydraatteja ja elektrolyyttejä. Ehkäisee nestehukkaa ja parantaa kestävyyttä. Sisältää guaranaa, maca-juurta ja kversetiiniä. Hyvänmakuinen appelsiini-lime. 15 annospussia (500 ml/annospussi).

Kuituvalmiste 38 €
Sisältää kolme liukenevaa kuitua kasviperäisistä lähteistä.
30 annospussia.

Extra Virgin oliiviöljy 14 €
Laadukas oliiviöljy tuoreista oliiveista koneellisesti puristettu EU-alueelta. 750 ml.

Tarkoituksena on ruokavalion täydentäminen. Suositeltuja vuorokausiannoksia ei saa ylittää. 

Tuotetilaus Timmassa ajanvarauksen yhteydessä kohtaan Lisätiedot/erityistoiveet tai
viestinä, p. 0407309267 / irma.kuusirati@gmail.com. Tuotteet saat mukaasi hoitokäynnin yhteydessä.
https://varaa.timma.fi/irmakuusirativirkeavointi

Suositellut julkaisut