Matkapuhelin

040 730 9267

Sähköposti

irma.kuusirati@gmail.com

Syyskuun lopussa tulee kuluneeksi 12 vuotta siitä, kun aloitin taipaleeni hierojana Lempäälän Lahdenkylässä. Vuosiin mahtuu paljon hyviä kohtaamisia ja hoitohetkiä. Ne ovat olleet itselleni oppimisen ja oivalluksen paikkoja. Haluan kiittää teitä kaikkia siitä, että olette ylipäänsä mahdollistaneet työni ja karttuneen työkokemukseni.

Dry needling ja lymfahieronta hoitokokemusta täydentämässä

Työkalupakkiini on tarttunut monenlaista sitä mukaa, kun hoitokokemuksia on kertynyt. Jatkuva itsensä kehittäminen on mielestäni oikeus ja velvollisuus työssä kuin työssä ja elämässä ylipäänsä. Dry needling -opintoni jatkuvat ainakin vielä ensi kevääseen. Tänä syksynä minulle aukesi lisäksi mahdollisuus aloittaa lymfahierojan opinnot, joiden parissa kuluvat seuraavat 1,5 vuotta. Toivon, että näistä lisäopeista on teille hyötyä jatkossa. Haluan edelleen pitää hierontatyöni punaisena lankana kivunlievityksen ja siitäkin voi oppia jatkuvasti. Hierojan työstä ajattelen edelleen, että se on ihmisen kokonaisvaltaista ja läsnäolevaa hoitamista. Toivottavasti se välittyy myös teille.

Hoitovaraukset joustavasti Timmasta tai viestitse

Opiskelukuvioista johtuen olen lisännyt Timmaan lauantaiaikoja. Alkupäivän ohjaan uinteja, joten varattavat ajat ovat iltapäivällä klo 14.00 alkaen. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, kannattaa laittaa aina viestiä. Myöhemmin on tulossa WhatsApp-ryhmä, jossa kerron mahdollisista peruutusajoista. Voit laittaa minulle viestin (p. 040 730 9267) tai ilmoittaa vastaanotolla, mikäli haluat kuulua peruutusaikaryhmään. Minulle voit myös ilmoittautua jonotuslistalle tietyn ajankohdan peruutusaikoihin.

Tervetuloa syntymäpäiville – arvontaa, näytehoitoja ja tuotetarjouksia

Kuluneita 12 vuotta hierojana juhlistan syyskuun viimeisellä viikolla hoitohuoneella (Lahdenkyläntie 94, 37500 Lempäälä). Luvassa on arvontaa, näytehoitoja sekä tuotetarjouksia. Kaikkien hoitohuoneella käyneiden kesken arvotaan 1,5 tunnin hieronta. Niin ikään Facebookissa on arvontansa. Voit osallistua molempiin.

Näytehoidot ovat varattavissa Timmasta ajalle 27.9. – 3.10.2021. Näytehoidon hinta 12 €.

  • päähieronta
  • stressiniska
  • kasvojen hemmottelu
  • Dry needling
  • kuumakivihieronta
  • Tens-kivunlievitys

Hyvinvointituotteita -12 % asiakasalennuksella

Magnesium 12 €
Magnesium edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa. Tämä kivennäisaine auttaa myös vähentämään väsymystä. Virkistävä sitruunan maku. 30 annospussia.

Sinkki 22 €
Immuunipuolustuksen ylläpitäjä. Lisäksi se edistää ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia. Annospussissa on 10 mg sinkkiä, 100 % päivittäisestä saantisuosituksesta. Appelsiinin ja sitruunan raikas maku. 30 annospussia.

Elektrolyyttijuoma 22 €
Tasapainoinen yhdistelmä hiilihydraatteja ja elektrolyyttejä. Ehkäisee nestehukkaa ja parantaa kestävyyttä. Sisältää guaranaa, maca-juurta ja kversetiiniä. Hyvänmakuinen appelsiini-lime. 15 annospussia (500 ml/annospussi).

Balance Within 42 €
Maitohappobakteereja sekä B-vitamiineja. Sisältää 6 miljardia yksikköä maitohappobakteereja kahdesta eri kannasta (Lactobacillus Acidophilus NCFM ja Bifidobacterium lactos HN019) sekä B6- ja B9-vitamiineja. Tukee suoliston hyvinvointia, vahvistaa vastustuskykyä ja estää väsähtämistä. Hyvänmakuinen. 30 annospussia.

Hyvää oloa Virkeän Voinnin ryhmistä

Virkeän Voinnin venyttelyt ja hyvinvointiryhmä käynnistyvät tämän syksyn aikana. Niistä ja muista lisää myöhemmin!

Ihanaa, energistä ja värikästä syksyä kaikille!

Suositellut julkaisut